Roser

 

Roser

 

Personer: 1-2 1 sovrum
Yta: 30m² 2 enkelsängar
Våning: 8 med hiss Bra läge
Luftkonditionering / AC Wi-Fi Internet

 

Läge
Denna takvåning har utmärkt läge strax utanför turistgrupperna på och runt La Rambla, dock endast tio minuters promenad från just La Rambla och det är lika långt till Barcelonas underbara hamn, Port Vell. Lägenheten ligger bokstavligen på gränsen mellan områdena Poble Sec och Barrio Gotico, gamla stan. I närheten av lägenheten ligger det kända komplexet Apollo där man hittar hotell, teater och restauranger. Strax norr om lägenheten och stadsdelen Poble Sec hittar man parken Montjuic där man kan strosa runt med utsikt över staden och titta på OS-arenorna från 1992. Följer man gatan Parallell upp kommer man till Plaza España, expohallarna (La Fira) och den magiska fontänen.

Närmaste tunnelbanestation: Paral-lel (Linje 2 och 3)

Planlösning
Detta är en liten men mycket välplanerad takvåning. Man kliver direkt in i vardagsrummet, hallen har alltså hoppats över. Tar man av till höger efter man kommit in i lägenheten hittar man köket. Till vänster om köket ligger badrummet och till höger hittar man sovrummet. Totalt cirka 30m².

Specifikationer
Lägenheten renoverades under 2008 och är av hög standard. Vardagsrummet är inrett med bäddsoffa, soffbord, platt-tv (LG 26′), dvd och stereo. Köket är från IKEA med glaskeramikhäll och kylskåp i rostfritt stål. Badrummet är förhållandevis stort med duschkabin, toalett, handfat och tvättmaskin. Sovrummet är möblerat med två enkelsängar (90x200cm) som går att skjuta ihop för att få en dubbelsäng om så önskas. Här finns också nattduksbord och garderober.

Övrigt
Gratis Wi-Fi. Då lägenheten ligger på 8:e våningen är det en mycket ljus och solig lägenhet. Givetvis finns även luftkonditionering installerad för de riktigt heta sommardagarna. Fastighet med hiss. Strykjärn och kaffebryggare. Tvättmaskin. Belägen på 8:e våningen i en fastighet med hiss. Hissen är väldigt liten och för max 2 personer. Licens HUTB-002029.

 

4 thoughts on “Roser

  • Det är smidigt att boka med Barcelonagruppen, trevligt bemötande och allt fungerar jättebra med överlämnande av nycklar. Lägenheten, Roser, var väldigt liten men oassar perfekt för två och där fanns allt vi behövde. Bra läge! Kommer att hyra lägenhet via er igen och rekommenderar andra att kontakta er!

  • Det var smidigt, säkert och lätt att boka med Barcelonagruppen! Rekommenderar det väldigt mycket! Lägenheten låg centralt, och var super fräsch och fin. Kommer gärna tillbaka.

  • Passar på att tacka för ett bra bemötande med bra service och flexibilitet efter vårt besök i Barcelona och er lägenhet. Allt har gått bra och till vår belåtenhet och vi kommer absolut kontakta er för vårt nästa besök och även ge varma rekommendationer.

  • Vi var 2 st som åkte ner till Barcelona och fick tag i en väldigt bra belägen liten lägenhet genom Barcelonagruppen. Allt man behövde fanns till hands men framförallt så var läget fantastiskt och priset otroligt bra. Ska man turista i Barcelona och behöver en lägenhet i bra storlek för ett bra pris så är Barcelonagruppen det bästa valet. Sen sköts allt väldigt proffsigt vilket uppskattas.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.