Sabateret

 
 

Sabateret

 

Personer: 2-3 1 sovrum
Yta: 40m² 1 dubbelsäng
Våning: 1 med hiss Wi-Fi Internet
Luftkonditionering / AC Mycket bra läge mitt i Borne!

 

Läge
Denna lägenhet ligger i ett av de mest eftertraktade områdena i Barcelona, El Born i gamla stan. Här finns ett stort utbud av restauranger och exklusiva butiker på mysiga små gator. Lägenheten ligger precis bredvid Picasso-muséet och ”katedralen vid havet” – Santa María del Mar, en av de äldsta katedralerna i Barcelona. Fastigheten byggdes på 1300-talet och var till en början ett av Barcelonas många palats och vissa detaljer har bevarats. I nedre delen av byggnaden hittar man en fantastisk saluhall, Mercado Princesa, med stort gastronomiskt utbud. Huset total renoverades i slutet av 90-talet och har hiss och portvakt.

Planlösning
Lägenheten har ett sovrum med dubbelsäng, nattduksbord och garderob. Vardagsrum med bäddsoffa. Kök med bord och stolar. Badrum med badkar. Liten tvättstuga och en liten ”fransk” balkong. Högst upp i huset finns utrymme för att hänga tvätten. Totalt cirka 50m².

Specifikationer
Lägenheten är fräsch och går helt i vitt. I vardagsrummet finns en bäddsoffa där två personer kan sova korta perioder. Luftkonditionering, element, tv, diskmaskin och tvättmaskin. Internet Wi-Fi. Fastigheten har hiss.

Hyra
Från 890€ per månad.

 

2 thoughts on “Sabateret

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.