Paralelo

 

Paralelo

 

Persons: 2-4 2 bedrooms
Size: 50m² 2 single beds & 1 bunk bed
Floor: 1 Wi-Fi
65m² private terrace Elevator

 

Location
This flat is located in the lower parts of Eixample that is the most popular area in the inner city of Barcelona. To get to Plaza Catalunya and La Rambla you will just need a ten minute walk. The area has plenty of shops, cafes and restaurants.

Metro: Poble Sec (Line 3)

Distribution
The flat has two bedrooms, bathroom, kitchen, living room and a wonderful 65m² private terrace. The entrance leads to a hallway and the first bedroom, the bathroom and the kitchen are located to the right. By the end of the hallway is the living room with the exit to the terrace and where you enter the second bedroom. In total approximately 50m² plus 65m² terrace.

Specifications
The living room is furnished with sofa, sofa table and a armchair. There is also a Hi-Fi, a flat TV and DVD. The master bedroom is furnished with two single beds (that can be put together), bedside table and a large closet. The second bedroom has a bunk bed and a large closet. On the terrace one find a chill out section with low furniture. There is also a dining table with four chairs and sun umbrella. Last but not least two sun chairs for a nice relaxation in the sun.

Other information
Light and fresh apartment, especially the living room and the master bedroom which are located towards the terrace. Wi-Fi. Laundry machine. Induction stove. Microwave oven. Situated on the first floor in a building with elevator. The terrace is located on the blocks inner yard. Licence HUTB-002620.

 

16 thoughts on “Paralelo

 • En underbar stad och en underbar lägenhet. Perfekt läge med närhet till det mesta även tunnelbanan. En helt fantastisk uteterass som man inte hittar på många ställen i Barcelona.
  Bra incheckning där vi i stort sett blev mötta vid porten till lägenheten. Vi kan verkligen rekommendera denna lägenhet.

 • Vi har använt oss av Barcelonagruppen vid ett antal tillfällen nu och vi har hitintills blivit bemötta på ett bra, snabbt och smidigt sätt. Oavsett om vi ankommit på obekväma tider eller inte så har Barcelonagruppen löst tillträdet till den aktuella lägenheten. Enkelhet verkar vara deras signum. Tack för denna gång och vi ses säkert snart igen.

 • Tredje gången vi hyr lägenhet av Barcelonagruppen. Supernöjda även denna gång. Väldigt trevligt med den rymliga terrassen. Vi kommer gärna tillbaka igen!

 • Fantastiskt läge.Lungt och tyst den tiden man var I lägenheten.Terassen var kanon.Skulle välja detta boende om vi skall tillbaks.Inget krångel med bokning och nycklar.

 • Tack för ett trevligt boende i lägenheten Paralelo. Bekvämt med gångavstånd till Ramblan, hamnen och gamla stan mm. Härlig terrass där vi åt frukost varje morgon. Sval och skön lägenhet. Barcelonagruppen har varit proffsiga i kommunikationen med oss och givit snabba svar på våra frågor samt tydlig information för incheckning (allt på svenska dessutom!) Jag kan varmt rekommendera att hyra boende genom Barcelonagruppen!

 • Att hyra lägenhet av Barcelonagruppen var verkligen jättebra! Smidigt med alla kontakter på svenska, bra pris, praktiska tips och ett mycket trevligt bemötande. Lägenheten Paralelo var fräsch och trivsam och framförallt en perfekt utgångspunkt för alla aktiviteter, både dag- och kvällstid. Vi kan varmt rekommendera alla som vill turista i Barcelona att hitta sitt boende hos Barcelonagruppen.

 • Nu är vi hemkomna efter en fantastiskt trevlig semester i Barcelona. Allt var toppen! Lägenheten var jättebra (sköna sängar, fräscht kök och badrum mm) och bästa tänkbara utgångspunkt för alla aktiviteter, både dag- och kvällstid. Extra pluspoäng för ditt trevliga bemötande och att vi fick en sen utcheckning som gjorde att vi kunde använda halva söndagen i stan också.

 • Vi är jättenöjda med resan till Barcelona, lägenheten var kanonbra med en stor terrass där vi kunde koppla av efter många timmar på stan. Läget på Avenida Parallel var också bra endast 10-15 min promenad till La Rambla. Jag vill rikta ett tack till Anders Lundgren för god service o snabbt feedback. Åker vi tillbaka så kommer vi definitivt att söka boende genom Barcelonagruppen. Mycket prisvärt.

 • Vi är oerhört nöjda med boendet som var frächt och väldigt centralt. När vi har rest tidigare har det varit charter resor. Detta var första gången som vi själva satte ihop en resa och är mycket nöjda och trygga med detta. Jag fick varmt rekomenderat från en kollega att söka lägenhet via Barcelonagruppen och vi fastnade fort för Paralelo. Vi har känt stor trygghet med allt, från de att vi bokade, till all den hjälp/kontakt som fick på plats. Fungerat toppen och stort tack. Vi kommer med stor sannolikhet återvända till denna fantastikt spännande stad.

 • Det var andra året som vi hyrde lägenhet i barcelona av Barcelonagruppen. Våra intryck är mycket positiva, snabba kontakter vid behov, känns trovärdigt inga konstigheter vid betalning, incheckning/utcheckning. Man funderar alltid när man ska betala depositionsavgift till okända men detta har fungerat bra. Vi har bott i Consell samt Paralell, båda ligger centralt och är enkla att ta sig till, så dessa rekommenderas. Även intressant att bo bland spanjorerna istället för ett trist litet hotellrum.

 • Stort tack till Barcelonagruppen och Anders, allt flyter bra vid förfrågningar och bokning. Vi som familj ser denna typ av lägenhetsboende mycket bättre än hotell, mer plats, mer frihet, mer valuta för pengarna. Paralelo tyckte vi var perfekt! och då inte minst terassen.

 • Tack för den senaste vistelsen, vill också passa på och konstatera att de fyra gånger jag hyrt av er under de sista 6-7 åren har allt fungerat till mer än belåtenhet! Lägenheterna har motsvarat förväntningarna, ni sköter mottagning och all kommunikation på ett proffsigt och betryggande sätt och det är ganska bekvämt att kunna kommunicera på svenska eftersom min spanska inte är särskilt bra. Jag har hyrt ca. 15 lägenheter på andra håll i Spanien genom åren, av engelsmän och spanska ägare, och regeln är att man kan förvänta sig någon form av “strul” – sena avbokningar – missade möten för utlämning av nycklar – felaktiga beskrivningar av lägenheterna osv. När jag framledes kommer att besöka Barcelona kommer mina barn resa med, och då är det särskilt viktigt att kunna lita på uthyrarna, så räkna med nya besök från mig! För övrigt vill jag säga att lägenheten Paralelo var bättre än jag trodde. Ska man hitta bättre terrass inne i Barca så gäller det att ha en rejält tjock plånbok, och bara 50 meter från Metron som går Ramblan upp till Plaza Catalunya, är skönt för reströtta ben… F.ö. fanns allt i kvarteret – mataffär, frukthandel, restauranger, och en bankomat nästan utanför porten!

 • Tack för ert goda bemötande säger vi till Barcelonagruppen och Anders. Fick bra och tydlig information både vid bokning av lägenhet och på plats. Fantastisk fint boende, bra läge, härlig terass och toppensköna sängar. Vi kan verkligen rekommendera både lägenheten/Paralelo och Barcelonagruppen.

 • Nu är vi hemma i kylan igen, men lite uppvärmda eftersom vädret var så fint i Barcelona. Det var roligt att se staden som är både vacker och trevlig. Lägenheten fungerade också jättebra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.